6-apb kopen

 

6-APB / BENZO FURY KOPEN

6-apb kopen, beter bekend als Benzo Fury, is een entactogeen van de benzofuranklasse. Moleculair-structureel is ze gerelateerd aan MDA, MDMA, 5-APB en 5-MAPB. Bij RealChems kun je 6-ABP / Benzo Fury kopen van absolute topkwaliteit. Wij leveren 6-ABP direct uit eigen voorraad.

6-APB / Benzo Fury is tegelijk op de markt gebracht met andere enactogenen zoals 5-MAPB en 5-APB als een mogelijk onderzoeksalternatief voor MDMA. Wij raden het zeer aan om terughoudend en bedacht te werk te gaan in je onderzoeken.

 

HOE HANTEER JE 6-APB / BENZO FURY?

Bij EUChems kun je 6-ABP / Benzo Fury kopen in poedervorm van absolute topkwaliteit, in hoeveelheden van 0,5, 1, 2, 5, 25 en 50 gram. Om de topkwaliteit zo lang mogelijk in stand te houden, raden wij aan om 6-APB / Benzo Fury op een droge en koele plaats te bewaren.

Als je gaat experimenteren met 6-APB / Benzo Fury, zorg er dan altijd voor dat je laboratorium op de juiste wijze is voorbereid. Reinig alle oppervlakken grondig en draag altijd een beschermend masker, handschoenen en beschermende kleding.

 

DEFINITIE 6-APB

De definitie van 6-APB is officieel 6- (2-Aminopropyl) benzofuran, een entactogeen van de benzofuranklasse dat gerelateerd is aan MDA, MDMA, 5-APB en 5-MAPB. 6-APB wordt ook wel Benzo Fury genoemd vanwege de relatie met MDMA.

 

CHEMISCHE ACHTERGROND INFORMATIE 6-APB

6-APB is een molecuul uit de benzofuranklasse. De stoffen van de benzofuranklasse behoren tot de amfetamine- en phenylethylamineklassen. De moleculen hebben een Phenylethylaminekern die via een ethylketen aan een aminogroep (NH2) is gebonden, met een extra methylsubstitutie op Rα. 6-APB bevat geen methylsubstitutie op RN.

Met name 6-APB deelt deze Benzofuranring met verwante verbindingen zoals 5-APB, 5-MAPB en 6-MAPB.

 

WAAR KUN JE HET BESTE 6-APB / BENZO FURY KOPEN?

Pas een beetje op met 6-APB / Benzo Fury. Wij merken dat niet iedereen in de markt het even nauw neemt met de kwaliteit. Kies voor een vertrouwde aanbieder, zoals RealChems. Bij ons kun je alleen topkwaliteit 6-APB kopen die doorlopend laboratorisch getest.

Om 6-APB / Benzo Fury bij ons te kunnen kopen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.


Verzending van 6-APB / Benzo Fury * naar Canada, Italië, Brazilië, Zwitserland, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland, Japan, Rusland, Mexico, Egypte, Turkije, Spanje, Argentinië, Polen, Marokko, Saudi-Arabië, Roemenië, Kazachstan, Nederland , België, Griekenland, Tunesië, Tsjechische Republiek, Dominicaanse Republiek, Portugal, Hongarije, Israël, Bulgarije, Finland, Denemarken, Slowakije, Noorwegen, Ierland, Kroatië, Armenië, Litouwen, Slovenië, Letland, Estland en vele andere landen.

Kategorie:  Schlagwörter: 

Comments

Popular posts from this blog

saxenda erfahrungen

ozempic kaufen frankreich

how should dmt cartridges be stored